Jezik cs en sk bg sl srb hr uk ru be
Katalog izdelkov

Novice

Prihajajo novi katalogi trajnega označevanja Automator.

Novi katalogi
Novi katalogi

VIS GREEN

532nm

Več »

Zaščitna očala za lasersko označevanje.

Pri uporabi laserskega sistema v zaščitnem razredu 4 priporočamo uporabo zaščitnih očal.

Več »

Priporočilo

Ob označevanju z laserjem nastajajo dimni plini, ki so lahko zdravju škodljivi.

Več »

BREZPLAČNO VZORČENJE

Omogočamo vam brezplačno vzorčno označevanje vaših izdelkov.

AC500

Univerzalna kontrolna enota proizvajalca Automator, ki lahko krmili katerokoli označevalno glavo ali laser!

Uporaba te kontrolne enote je zelo enostavna, delo z njo je uporabniku prijazno. Ima 7'' na dotik občutljiv zaslon (touchscreen panel), zato za delo z njim ni potrebna nobena dodatna zunanja oprema. Velik barvni zaslon preko ikon vodi uporabnika skozi nastavitve parametrov označevanja, več uporabniških nivojev pa omogoča varno in zanesljivo delovanje glede na pravice uporabnikov.

 

AC500
AC500
AC500 slika zadaj
AC500 slika zadaj

 

 

Kontrolna enota AC500 se lahko uporabi za namizne in prenosne izvedbe naprav ali za naprave, ki so namenjene vgradnji v proizvodno linijo.

Programska oprema AC500

Programska oprema je bila razvita posebej za označevalne potrebe in predstavlja kombinacijo sodobnega pristopa in bogatih izkušenj zadovoljnih strank z vsega sveta. Poleg standardnih funkcij, ki so enake večini podobnih kontrolnih naprav (označevanje grafičnih in tekstovnih elementov od serijskih številk do datamatrix kode), omogoča zaradi različnih komunikacijskih vmesnikov tudi dostop do kontrolne enote na daljavo. Ta izjemna prednost omogoča, da se lahko vedno povežemo in preverimo stanje kontrolne enote, kot tudi nudimo pomoč pri nastavitvah itn.. Za uporabnika je zelo pomembno, da vidi vse programe označevanja na barvnem zaslonu, opravi simulacijo programa, med dejanskim označevanjem pa lahko na zaslonu vidi gibanje označevalne igle vključno z vsemi informacijami v realnem času. Kontrolna enota AC500 je opremljena s 7'' zaslonom občutljivim na dotik (touchscreen display). Notranji delovni spomin flash velikosti 32 Mb je mogoče enostavno razširiti z uporabo USB ključa, kar omogoča shranjevanje na tisoče označevalnih programov (odvisno od velikosti posameznih programov). Izbira flash delovnega spomina (namesto delovnega spomina Ram) zagotavlja ohranitev vseh programov, tudi v primeru izpada električnega napajanja. Ali vas zanima? Ponujamo možnost predstavitve kot tudi, da sami preizkusite delovanje kontrolne enote. Stopite v stik z nami za dodatne informacije.

Poleg izjemnega grafičnega vmesnika ponuja kontrolna enota AC500 veliko drugih funkcij, ki običajno niso na voljo v podobnih napravah.

 • Različni načini zapisovanja (vibro, točkovno, neprekinjeno)
 • Grafični predogled programa vključno s simulacijo zapisovanja in prikazom zapisovanja v realnem času, napake v programu so poudarjene z rdečo barvo
 • Komunikacijski vmesniki: RS232/RS485, Ethernet, I/O, USB, Serijska vrata, TCP/IP
 • Velik notranji spomin, ki v primeru izpada električnega napajanja ohrani vse podatke
 • Arhiv podatkov o koordinatnih oseh, programov, nastavitev označevalnih igel in konfiguracije kontrolne enote
 • Možnost nastavitve vzdrževalnih intervalov in statistika označevanj (čas pripravljenosti in čas zapisovanja)
 • Primi, vleci in spusti funkcija za nastavitev pozicije zapisovanja,
 • Označevanje kod: Datamatrix, 2D koda, QR koda
 • Uvažanje dxf in bmp datotek
 • Uvažanje CSV baze podatkov direktno iz EXCEL-a
 • in še veliko več ...

 

-

 

Kontrolna enota AC500 lahko krmili vse označevalne glave ADP ter ASM.

        


 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotki.
Več o piškotkih

CNW:Counter