Jezik cs en sk bg sl srb hr uk ru be
Katalog izdelkov

Novice

Prihajajo novi katalogi trajnega označevanja Automator.

Novi katalogi
Novi katalogi

VIS GREEN

532nm

Več »

Zaščitna očala za lasersko označevanje.

Pri uporabi laserskega sistema v zaščitnem razredu 4 priporočamo uporabo zaščitnih očal.

Več »

Priporočilo

Ob označevanju z laserjem nastajajo dimni plini, ki so lahko zdravju škodljivi.

Več »

BREZPLAČNO VZORČENJE

Omogočamo vam brezplačno vzorčno označevanje vaših izdelkov.

Nosilci znakov

Nosilci znakov imajo zaradi robustne konstrukcije in natančne izdelave dolgo življensko dobo. Nosilce znakov delimo na različne tipe, odvisno od načina uporabe:

  • Vrstni nosilci znakov
  • Nosilci znakov za označevanje z vročim odtisom
  • Cilindrični nosilec znakov za konične znake
  • Nosilec znakov za krožno označevanje

Vrstni nosilci znakov

-
Primerni so za označevanje ravnih in cilindričnih površin, za kar uporabljamo različne tipe naprav in obstoječih podpor. Standardni nosilci znakov so lahko eno, dvo ali tri vrstični za vse znake vseh velikost. Na nosilec znakov se lahko namesti tudi ročaj, ki omogoča ročno signiranje.

 

Nosilci znakov za označevanje z vročim odtisom

-
Nosilci znakov za označevanje z vročim odtisom so izdelani iz jekla in medenine, kar zagotavlja odlično temperaturno prevodnost na znake med procesom označevanja. Običajna dolžina nosilcev znakov je 60 mm ali 80 mm. Nosilci z znaki različnih velikosti ponujajo možnost zapisovanja v več linijah. Izredna natančnost v proizvodnji nosilcev zagotavlja odlične rezultate.

 

Cilindrični nosilec znakov za konične znake

-
Cilindrični nosilec znakov za konične znake tipa RPC 101 je izdelan za uporabo s specialnimi koničnimi znaki, s katerimi je mogoče označevati v eni ali dveh vrsticah. Visok pritisk označevanega znaka omogoča označevanje tudi na zelo trde materiale. 

 

Nosilec znakov za krožno označevanje

-
Ti nosilci znakov omogočajo označevanje zgolj ravnih površin. Rezultat označevanja je v krožni obliki. Ta tip izdelka se naroča individualno, ker je potrebno opredeliti velikost znakov, prazna mesta, premer oznake, orientacijo znakov, itn.

Priloge


 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotki.
Več o piškotkih

CNW:Counter