Jezik cs en sk bg sl srb hr uk ru be
Katalog izdelkov

Novice

Prihajajo novi katalogi trajnega označevanja Automator.

Novi katalogi
Novi katalogi

VIS GREEN

532nm

Več »

Zaščitna očala za lasersko označevanje.

Pri uporabi laserskega sistema v zaščitnem razredu 4 priporočamo uporabo zaščitnih očal.

Več »

Priporočilo

Ob označevanju z laserjem nastajajo dimni plini, ki so lahko zdravju škodljivi.

Več »

BREZPLAČNO VZORČENJE

Omogočamo vam brezplačno vzorčno označevanje vaših izdelkov.

O nas

 

Podjetje Automator d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008 in se je uspešno priključilo skupini Automator, ki od leta 2003 aktivno deluje na področju držav centralne in vzhodne Evrope.

Po petih letih uspešnega delovanja na Slovenskem tržišču se je podjetje preimenovalo v Automator d.o.o. zaradi večje prepoznavnosti opreme za trajno označevanje, ki jo proizvaja podjetje Automator S.r.l.

Skupina Automator je specializirana za področje profesionalnega trajnega označevanja. Prisotna je v vseh vejah gospodarstva, predvsem tam, kjer morajo podjetja zagotavljati neizbrisljivo sledljivost in identifikacijo svojih izdelkov. Takšno označevanje je potrebno zaradi prepoznavanja in zaščite lastnih izdelkov, zakonskih predpisov, evidenc, logistike, promocije, estetike, informiranja strank itn. S svojimi bogatimi izkušnjami nudi svojim strankam najboljše rešitve, tehnologijo in kakovostne naprave za trajno označevanje, ki so proizvedene v EU, Švici in ZDA.

Cilj skupine Automator je deliti svoje izkušnje in know-how s strankami, z njimi vzpostaviti dober poslovni odnos in jim nuditi profesionalno in strokovno podporo pri izbiri ustrezne rešitve za trajno označevanje. Ob tem upoštevamo vse vhodne zahteve in omejitve stranke. V praksi to pomeni zanesljivo in celovito podporo strankam v vseh fazah investicije od svetovanja, izbire ustrezne rešitve, hitre dobave strojev in naprav po najvišji dostopni kvaliteti in primerni ceni do servisiranja vključno z zagotavljanjem in izpolnjevanjem vseh predpisov. Naš primarni in edini cilj je zadovoljna stranka, ki z zadovoljstvom uporablja profesionalno opremo za trajno označevanje.

 

Podjetje Automator d.o.o. ponuja svojim partnerjem in strankam:

  • Celovita ponudba – aktivnosti pred nakupom investicijske opreme za označevanje so zelo pomembne za kasnejše zadovoljstvo naročnika. Na osnovi natančne opredelitve vhodnih zahtev in omejitev, stranka prejme ponudbo za optimalno rešitev tako glede kakovosti in cene kot tudi glede časa označevanja in proizvodnih stroškov.
  • Garancija – vsi dobavljeni označevalni sistemi imajo garancijo v skladu z veljavno zakonodajo.
  • Zagotovljen servis po preteku garancijevsi dobavljeni označevalni sistemi so izjemno zanesljivi. Zavedamo se, da kljub temu lahko pride do napak, zato so v takih primerih potrebne urgentne intervencije. Zagotovljen servis po preteku garancije zagotavlja uporabniku zanesljivost delovanja naprav in s tem zanesljivost proizvodnega procesa.
  • Preventivno vzdrževanje – Nudimo storitve preventivnih pregledov in kontrol. Preventivni pregled je bistvenega pomena, da se prepreči morebitne večje napake, ki lahko nastanejo zaradi dolgotrajne uporabe opreme ali po daljši prekinitvi uporabe. Te preglede je mogoče načrtovati glede na zahteve stranke npr. med daljšimi prazniki ali med letnim kolektivnim dopustom.
  • Šolanje uporabnika – za vse tehnologije trajnega označevanja je šolanje uporabnika vključeno v ceno dobavljene naprave.

 

Osebna izkaznica podjetja:

IME PODJETJA: Automator posredništvo in trgovina d.o.o. 
SKRAJŠANO IME PODJETJA: Automator  d.o.o.
NASLOV IN SEDEŽ: Železniška ulica 5, SI-4248 Lesce
MATIČNA ŠTEVILKA: 3314596000
DAVČNA ŠTEVILKA: SI59691425

DUNS številka: 672700267

Št. TTR pri DEŽELNI BANKI d.d.:19100-0010171668
TELEFON: +386 590 33 782      
FAX: +386 590 33 781
E-MAIL:  info.si@automator.com
 SPLETNA STRAN www.cemark.si

 NOVA SPLETNA STRAN ( V IZDELAVI )  www.automator.com/si

-
         

 


 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotki.
Več o piškotkih

CNW:Counter