Jezik cs en sk bg sl srb hr uk ru be
Katalog izdelkov

Novice

PRESELILI SMO SE !

Preselili smo se na novo lokacijo!

Naš novi naslov :

Železniška ulica5

4248-Lesce

Več »

Prihajajo novi katalogi trajnega označevanja Automator.

Novi katalogi
Novi katalogi

VIS GREEN

532nm

Več »

Zaščitna očala za lasersko označevanje.

Pri uporabi laserskega sistema v zaščitnem razredu 4 priporočamo uporabo zaščitnih očal.

Več »

Priporočilo

Ob označevanju z laserjem nastajajo dimni plini, ki so lahko zdravju škodljivi.

Več »

BREZPLAČNO VZORČENJE

Omogočamo vam brezplačno vzorčno označevanje vaših izdelkov.

Znaki in ročni žigi

znaki | ročni žigi

Vtiskovanje različnih znakov obstaja že dolgo časa. Za uporabo z nosilci znakov se uporabljajo standardni znaki, ki so dobavljivi posamično ali v setih znakov. Za hitro in enostavno označevanje različnih vrst materialov so primerni ročni žigi. Ta način označevanja je zelo fleksibilen in je primeren kadar označujemo majhno število izdelkov. Na posamezen izdelek lahko vtisnemo znak, kratek tekst, številko ali številčni zapis. Ročne žige za kontrolo ali identifikacijo izdelujemo po naročilu. Znaki in ročni žigi spadajo med najkvalitetnejše na trgu, zato je kvaliteta odtisov zagotovljena.

Znaki

-
Standardni znaki so izdelani iz najkakovostnejšega jekla. Črke in številke so na voljo v velikosti od 1 do 10 mm. Uporaba je možna samo z nosilcem znakov. Zagotavljamo visoko kakovost, natančnost izdelave graviranih znakov, enakost višine znakov, dolgo življensko dobo, čist in popoln odtis.

 

 

Ročni žigi

-

Označevanje z ročnimi žigi je najenostavnejša metoda označevanja. Znaki so izdelani iz najkakovostnejšega materiala. Izdelava poteka pod najstrožjo kontrolo, zato so ročni žigi uvrščeni v najvišji kakovostni razred. 

 

Proizvodnja znakov in ročnih žigov

-
Ročne žige za kontrolo ali identifikacijo izdelujemo po naročilu na podlagi vaših želja in zahtev. Za izdelavo žigov po naročilu nam pošljite vaše zahteve!.

 

 

 

Priloge


 
CNW:Counter