Top

ADP2560BA

Automator baterijska naprava za iglično označevanje je projektirana in izdelana za prav vse uporabnike, ki potrebujejo oznako na svojih izdelkih. 18V baterija vam omogoča 1,5 h označevanja na katerem koli mestu, na dvorišču podjetja ali pa pri kupcu vašega izdelka. Vključena dodatna baterija podaljša čas delovanja za dvakrat.  Na zaslonu, ki je občutljiv na dotik enostavno vnesete podatke, ki jih potrebujete, izberete moč udarca igle in označite želeno oznako.

Izdelki in polizdelki potrebujejo oznako zato, da bi se jim lahko sledilo v proizvodnji kot tudi v prodaji.

 Prednosti označenega izdelka:

sledenje vhodnega materiala

sledenje delno obdelanega materiala

sledenje obdelanega zaključenega kosa

sledenje pri poslovnem partnerju

sledenje reklamacije

– identifikacija izdelka

 

Kakšen pomen ima sledenje izdelka?

Sledenje izdelka ali polizdelka nima pomena le za podjetje v katerem je izdelek narejen. Seveda je zelo pomembno, da se s to oznako vidi točno kdaj in kje je bil kos narejen, s tem pa se lahko odkrije tudi morebitna napaka. Preko trajne oznake je napako v proizvodnji najlažje odkriti saj se ne more izbrisati ali odlepiti. Vsak kos, ki je izdelan in trajno označen s tem dobi osebni podpis vseh, ki so rokovali s tem polizdelkom/ izdelkom.

V tem primeru so reklamacije najlažje rešljive, ker je napako lažje in hitreje odkriti. Imamo pa seveda tudi posnemovalce naših izdelkov. Trg je velik in kadarkoli in kjerkoli se lahko pojavi izdelek, ki je identičen vašemu, a le trajna oznaka dokazuje originalnost. 

Zakonodaja je že pri mnogih izdelkih določila trajno označevanje z točnimi napotki kako in kaj označiti. Primer trajnih oznak, ki so določene z strani zakonodajalca so šasija v avtomobilih in prikolicah ter ušesne znamke za živino. 

Gledano z strani ekološkega vidika pa pri igličnem označevanju ni dodatnih odpadnih materialov, ki bi vplivali na okolje, zato je naprava okolju prijazna.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7082246070897901568