Top

Automator ekipa

Podjetje Automator d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008 in se je uspešno priključilo skupini Automator, ki od leta 2003 aktivno deluje na področju držav centralne in vzhodne Evrope.

 

Skupina Automator je specializirana za področje profesionalnega trajnega označevanja. Prisotna je v vseh vejah gospodarstva, predvsem tam, kjer morajo podjetja zagotavljati neizbrisljivo sledljivost in identifikacijo svojih izdelkov. Takšno označevanje je potrebno zaradi prepoznavanja in zaščite lastnih izdelkov, zakonskih predpisov, evidenc, logistike, promocije, estetike, informiranja strank itn. S svojimi bogatimi izkušnjami nudi svojim strankam najboljše rešitve, tehnologijo in visoko kakovostne naprave za trajno označevanje, ki so proizvedene v EU in Švici.

 

 


Ševala Kovač

Vodja pisarne - nabava - logistika

Matija Arko

Lastnik - Direktor - vodenje projektov

Rok Tavčar

Tehnik specialist

Tevž Burazin

Tehnik specialist

Jaka Ankerst

Tehnik pripravnik

Vse se je začelo v Milanu

Leta 1940 je Maurizio Barcilon ustanovil podjetje Automator – naprave za trajno označevanje v industriji. Vodenje mednarodnega podjetja je prevzel sin ustanovitelja Jaime Barcilon, ki je takratne tehnologije nadgradill in danes s ponosom trdimo, da smo edini svetovni proizvajalec, ki od same ustanovitve proizvaja 6 različnih tehnologij trajnega označevanja.

Kot del skupine smo neposredno povezani s proizvajalcem v Italiji in Švici. S tem imamo možnost direktnega sodelovanja pri razvoju in proizvodnji naših naprav.