Top

Obdelava in zaščita osebnih podatkov v Automatorju d.o.o.

Če ste naša stranka, naročnik novic ali obiskovalec spletnega mesta, nam zaupate svoje osebne podatke. Odgovorni smo za njihovo zaščito in varnost. Spodaj preberite več o praksah, politikah in pravicah zasebnosti, ki jih imate določene z  GDPR zakonom.

Obdelava podatkov:

S prijavo na prejemanje brezplačnih e-obvestil soglašate, da Automator d.o.o. zbira in obdeluje vaše podatke (e-pošta, občina, naziv podjetja ali ime in priimek fizične osebe), ki ste nam jih posredovali ob prijavi.

Podatek e-pošta potrebujemo za elektronsko pošiljanje brezplačnih e-obvestil. S podatkoma naziv podjetja ali ime in priimek fizične osebe in občina pa kategoriziramo naročnike.

Namen zbiranja:

Automator d.o.o. bo vaše navedene osebne podatke obdeloval z namenom obveščanja preko elektronske pošte o aktualnih novostih, dogodkih, in novicah. Posredovanih osebnih podatkov ne uporabljamo za drug namen.

Pravna podlaga: 

Podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

Uporaba podatkov: 

Podatke uporabljamo izključno za pošiljanje brezplačnih e-obvestil

Hranjenje podatkov: 

Podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na prejemanje brezplačnih e-obvestil hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje podatkov: 

Vaše podatke uporabljamo izključno za pošiljanje brezplačnih e-obvestil in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki:

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani  www.automatorgroup.si// .Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani delno okrnjena. Piškotke uporabljamo za analizo obiska spletne strani.

Vaše pravice: 

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.  Obveščamo vas, da imate tudi pravico do pritožbe pri nadzornem organu.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.